The Rolling Stones komen naar België! De groep speelt als headliner op #twc14 op zaterdag 28 juni #STONESONFIRE
12 March 2014

THE ROLLING STONES – 14 ON FIRE

HEADLINEN

TW CLASSIC– BELGIË, ZATERDAG 28 JUNI

The Rolling Stones kondigden aan dat ze TW Classic in België zullen headlinen op zaterdag 28 juni, als onderdeel van hun 14 ON FIRE tour.

Mick Jagger liet weten: “Ik hou van de zomerfestivals. Ik kan amper wachten om weer in Europa te zijn met deze tournee”. 

Keith Richards voegt er aan toe: “De band is in topvorm. Ik kijk er naar uit om terug naar Europa te komen.” 

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood zijn eindelijk weer op tournee. Na een reeks concerten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten in 2013, brengen ze tijdens de 14 ON FIRE tournee de iconische muziek en hun steeds geweldige show rond de wereld.  De nieuwe tournee is eind februari ingezet in Abu Dhabi, het allereerste optreden van de band in het Midden-Oosten trouwens. Momenteel toeren ze door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Vervolgens staat – na 7 jaar afwezigheid – Europa op het programma.

Fans zullen verwend worden met een concert vol classic Stones hits zoals ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumping Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’ en ‘It’s Only Rock ‘N’ Roll’.  Ook een aantal eerder onverwachte juweeltjes zullen de set sieren.  De voorbije 12 maanden hebben The Rolling Stones de fans verwend.

The Rolling Stones spelen trouwens meer shows in Europa in mei en juni. Deze worden tijdens de komende 14 dagen allen nog aangekondigd.

up

New In The Store

RS_Limited_Prints_940

Limited Edition Prints
50th Anniversary Store

Buy from:
US Rest of World

iTunes

The Rolling Stones on iTunes
Just a click away…

New in the Archive

Toronto (Live 2005)
Bootleg Download

The Book

The Rolling Stones: 50
Available in Hardcover and eBook