UVIEW STEP BY STEP

 1. 1Open de app op je device om te beginnen.
 2. 2Om de dichtstbijzijnde locatie te vinden klik op het icoontje linksboven op het scherm , en klik dan op ‘Location Auras’
 3. 3De gouden pinnen tonen de ‘uView’ beschikbare gebouwen in uw omgeving. Klik op een gouden pin om de locatie details te zien.
 4. 4Wanneer je bent aangekomen bij het gekozen gebouw, klik dan op de gouden pin om de details te tonen en klik dan op de blauwe pijl om een foto van het gekozen gebouw te bekijken.
 5. 5Zoek dit deel van het gebouw en richt je toestel ernaar toe vanaf dezelfde hoek als wordt getoond in de foto, zodat je het goed op je scherm kunt zien.
 6. 6Wanneer het is geladen, zal alles worden onthuld!
 7. 7Om een foto te nemen, klik je op de camera toets of maak je een screenshot.
 8. 8Om mee te doen met de exclusieve Rolling Stones competitie, deel je je foto via Twitter inclusief @RollingStones & #GRRR! in je tweet
 9. 9De beste foto’s zullen worden gekozen en winnen extra prijzen die niet te koop zijn.
 10. 10Andere manieren om mee te doen is het richten van je ‘uView’ camera op The Rolling Stones GRRR! album cover, en kijk hoe die tot leven komt... Of probeer het met de iconische Rolling Stones tong en zie wat er gebeurt.
 11. 11We hopen dat jullie er veel plezier van hebben! Laat ons via Facebook.com/TheRollingStones en twitter @RollingStones weten wat jullie ervan vinden.