UVIEW STEP BY STEP

 1. 1Pentru a incepe, porneste aplicatia.
 2. 2Pentru a gasi cea mai apropiata locatie da click pe iconita aflata in stanga sus a ecranului si apoi click pe “Location Auras”
 3. 3Marcajele aurii arata cladirile activate pentru uView din zona ta. Da click pe unul din marcajele aurii ca sa vezi detaliile locatiilor.
 4. 4Odata ce ai ajuns la cladirea aleasa, da click pe marcaj pentru a incarca detaliile si apoi click pe sageata albastra pentru a deschide o imagine a cladirii tag-uite.
 5. 5Gaseste aceasta parte a cladirii si indreapta-ti telefonul sau tableta catre ea, pentru a surprinde exact unghiul din imagine, apoi asigura-te ca o vezi pe ecran.
 6. 6Odata incarcata, totul va fi dezvaluit!
 7. 7Pentru a face o fotografie, apasa butonul camera sau fa o captura de ecran.
 8. 8Pentru a intra in competitia exclusivista Rolling Stones, distribuie fotografia ta via Twitter, incluzand in tweet-ul tau @RollingStones & #GRRR!
 9. 9Cele mai bune fotografii vor fi selectionate pentru castigarea unor premii surpriza “money can’t buy”
 10. 10Poti folosi si altfel aplicatia. Indreapta camera din uView catre coperta albumului The Rolling Stones - GRRR! si priveste-o cum prinde viata ... sau incearca aplicatia pe legendarul logo Rolling Stones si urmareste ce se intampla!
 11. 11Speram sa te bucuri de experienta! Spune-ne ce crezi pe Facebook.com/TheRollingStones sau trimite-ne un mesaj pe Twitter @RollingStones.