UVIEW STEP BY STEP

 1. 1Börja med att öppna appen på din enhet.
 2. 2För att hitta närmaste plats klicka på -ikonen uppe i det övre vänstra hörnet på skärmen och klicka sedan på Location Auras.
 3. 3Guldnålarna visar vilka byggnader i ditt område som har tillgång till uView. Klicka sedan på en guldnål för att se detaljerna för platsen.
 4. 4När du sedan har anlänt till din utvalda byggnad klicka på guldnålen för att dra upp detaljerna och klicka sedan på den blå pilen för att få fram en bild av den utvalda byggnaden.
 5. 5Hitta den aktuella delen av byggnaden, rikta enheten mot den från den vinkel som visas på fotografiet och säkerställ att du ser den ordentligt på skärmen.
 6. 6När den väl har laddats kommer allt att synas!
 7. 7För att ta en bild tryck på kameraknappen eller ta en skärmbild.
 8. 8För att delta i den exklusiva Rolling Stones-tävlingen visa din bild på Twitter och inkludera @RollingStones & #GRRR! i din tweet.
 9. 9De bästa utvalda bilderna kan vinna exklusiva priser som inte går att köpa för pengar.
 10. 10Det finns andra sätt att vara involverad, till exempel genom att helt enkelt rikta din uView-kamera mot "The Rolling Stones GRRR!"-omslaget och se hur det blir levande... Eller testa med den legendariska Rolling Stones-tungan och se vad som händer
 11. 11Vi hoppas att ni gillar detta. Berätta för oss vad ni tycker på Facebook.com/TheRollingStones eller tvittra oss på @RollingStones.